| Tanışma ve Geyik Başlığı | |
|
+6Silvia Rachel Lessie Arina Valery Svyatoslav Ronia Marcella D. La'Row Matthew Scott Wood Phoenix T. Holopainen Lucas Serpent 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lucas Serpent Admin
Mesaj Sayısı : 143 Yaş : 33 Nerden : Spinner' s End Kaç Yıldır Rp Yapıyorsunuz? : 3 yıl Ruh Hali : Karakterinizin En Belirgin Özelliği : Sorunlara çözüm bulma yetisi. *Rp Karakterinin* Yaşı : 25 Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: Tanışma ve Geyik Başlığı Çarş. Ağus. 06, 2008 10:26 pm | |
| Burada, üyelerimiz birbirleriyle tanışabilir ve konuşabilir. | |
|
| |
Phoenix T. Holopainen SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 31 Karakterinizin En Belirgin Özelliği : Soğukkanlılık Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: Tanışma ve Geyik Başlığı Perş. Ağus. 07, 2008 5:21 pm | |
| Berkay.Lise 2'ye geçtim.Balıkesir'de oturuyorum.Galatasaraylıyım.Elektro Gitar çalıyorum.
En son Phoenix T. Holopainen tarafından Perş. Ağus. 07, 2008 6:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Matthew Scott Wood Müdür Yardımcısı, KSKS Profesörü, Gryffindor Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 32 Karakterinizin En Belirgin Özelliği : Cesaret *Rp Karakterinin* Yaşı : 23 Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Tanışma ve Geyik Başlığı Perş. Ağus. 07, 2008 6:28 pm | |
| Way Phoenix seni görmek ne güzel ^^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 31 Karakterinizin En Belirgin Özelliği : Soğukkanlılık Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: Tanışma ve Geyik Başlığı Perş. Ağus. 07, 2008 6:42 pm | |
| =) (sadece ifade göndermiş olmak istemedim ) | |
|
| |
Ronia Marcella D. La'Row Ravenclaw
| Konu: Geri: Tanışma ve Geyik Başlığı Cuma Ağus. 08, 2008 12:57 am | |
| | |
|
| |
Arina Valery Svyatoslav Slytherin
Mesaj Sayısı : 24 Karakterinizin En Belirgin Özelliği : Cazibesi Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: Tanışma ve Geyik Başlığı Cuma Ağus. 08, 2008 1:07 am | |
| Merve, 17'ye gireceğim. Üç senedir rp yapmaktayım. Sık sık ünlü ve nick değiştiririm. (bkz : değişiklik seven bünye) Rock'n roll dinliyorum. Pink Floyd, Doors, Alice Cooper, Nirvana, The Who, Led-Zeppelin, AC/DC, Whitesnake, Guns N'Roses, Queen ve Scorpions favori gruplarım. Onun haricinde tablo ve kıyafet tasarımı yapıyorum. Atolyemin duvarlarını boyayıp Jim Morrison falan yazıyorum. Mp3'ümle yapışık yaşıyorum. Kıyafetlerimi kesiyorum, odamı temizlemiyorum falan filan. Bu kadar. | |
|
| |
Silvia Rachel Lessie Chazz Bar' ın Sahibi
Mesaj Sayısı : 20 Kaç Yıldır Rp Yapıyorsunuz? : 987654 Karakterinizin En Belirgin Özelliği : Fazla düşünceli.. Kayıt tarihi : 07/08/08
| |
| |
Lucas Serpent Admin
Mesaj Sayısı : 143 Yaş : 33 Nerden : Spinner' s End Kaç Yıldır Rp Yapıyorsunuz? : 3 yıl Ruh Hali : Karakterinizin En Belirgin Özelliği : Sorunlara çözüm bulma yetisi. *Rp Karakterinin* Yaşı : 25 Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: Geri: Tanışma ve Geyik Başlığı Cuma Ağus. 08, 2008 3:00 am | |
| | |
|
| |
A. Helena Way Domuz Kafası' nın Sahibi
Mesaj Sayısı : 52 Kaç Yıldır Rp Yapıyorsunuz? : 1 yıl Karakterinizin En Belirgin Özelliği : İstediğini elde etmek için her türlü yola başvurması. Kayıt tarihi : 07/08/08
| |
| |
Lucas Serpent Admin
| Konu: Geri: Tanışma ve Geyik Başlığı Cuma Ağus. 08, 2008 3:18 am | |
| | |
|
| |
Oskiyano Conster Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 79 Nerden : Godric's Hollow Karakterinizin En Belirgin Özelliği : Kızgın Kayıt tarihi : 08/08/08
| Konu: Geri: Tanışma ve Geyik Başlığı C.tesi Ağus. 09, 2008 11:32 pm | |
| Merhabalar.Adım Oğuz.3 senedir rp yapıyorum.Özellikle bilgisayar, playstation ve futbol oynamaktan hoşlanırım.Ölümüne Fernerbahçe'liyim.Bilgisayarda Pascal programıyla uğraşıyorum.Ayrıca Knight Online oynuyorum.Eğer başka oynayan varsa bana pm ile bildirirse sevinirim. | |
|
| |
Ophélia E. Willson Slytherin
Mesaj Sayısı : 43 Nerden : // ~ Cehennetin Dibinden ~ // Kaç Yıldır Rp Yapıyorsunuz? : 3 buçuk Karakterinizin En Belirgin Özelliği : Güzelliği Ve Kurnazlığı Kayıt tarihi : 08/08/08
| Konu: Geri: Tanışma ve Geyik Başlığı C.tesi Ağus. 09, 2008 11:54 pm | |
| Herkese selam. Ben buse. 3 buçuk yıldır bu hp rpg işleriyle iç içeyim. Koyu beşiktaşlıyım. Profösyönel olarak Çello çalıyorum. Genellikle Classic, Jazz, Müzik severim Arada Bir Rap, Rock olduğu da oluyo xP. Balık burcuyum ama hiç bir özelliğini taşımam. David beckham ve Orlando Bloom'un koyu fanıyım. Ayrıca Lostkolik biriyim. [Ölümüne Sawyerr xD ] Tv, Pc, çok severim. Araba tutkunuyum. [Kız olduuma bakmayın Underground Profuyum.] Umarım biras olsun tanımışsınızdır beni. Herkes hoşgeldi xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışma ve Geyik Başlığı Paz Ağus. 10, 2008 12:39 am | |
| | |
|
| |
Ophélia E. Willson Slytherin
Mesaj Sayısı : 43 Nerden : // ~ Cehennetin Dibinden ~ // Kaç Yıldır Rp Yapıyorsunuz? : 3 buçuk Karakterinizin En Belirgin Özelliği : Güzelliği Ve Kurnazlığı Kayıt tarihi : 08/08/08
| Konu: Geri: Tanışma ve Geyik Başlığı Paz Ağus. 10, 2008 11:52 am | |
| | |
|
| |
Oasis Annamaria Boleyn Biçim Değiştirme Profesörü & Rav Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 33 Kaç Yıldır Rp Yapıyorsunuz? : 2.5 Sevgili : - Karakterinizin En Belirgin Özelliği : İnatçı,Hırslı,Zeki *Rp Karakterinin* Yaşı : 21 Kayıt tarihi : 06/08/08
| |
| |
| Konu: Geri: Tanışma ve Geyik Başlığı Paz Ağus. 10, 2008 1:50 pm | |
| şimdi pis fenerbahçeli dersem naparsın? sadece teori (Not:Şaka tabii ki.Hiçbir takımın taraftarına laf etmem =) ) | |
|
| |
Oasis Annamaria Boleyn Biçim Değiştirme Profesörü & Rav Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 33 Kaç Yıldır Rp Yapıyorsunuz? : 2.5 Sevgili : - Karakterinizin En Belirgin Özelliği : İnatçı,Hırslı,Zeki *Rp Karakterinin* Yaşı : 21 Kayıt tarihi : 06/08/08
| |
| |
| Tanışma ve Geyik Başlığı | |
|